Een succesvolle website.

Binnen enkele seconden is een mening gevormd. Uw bezoeker beslist razendsnel of deze de website verder zal bekijken of direct gaat verlaten. TipTopWeb ontwerpt en bouwt frisse, eigentijdse websites voor zzp, mkb, freelancers, (startende) ondernemers, coaches, trainers, particulieren en verenigingen. Ik stop niet voordat we tevreden zijn.
 

Vormgeving website

Aan de hand van uw (eventueel te ontwikkelen) logo en huisstijl wordt een opzet gemaakt voor de nieuwe website. Deze wordt uiteindelijk afgestemd op uw eisen wensen, waarbij wij rekening houden met de praktische details omtrent vindbaarheid in Google.
 

Zelf uw website beheren

TipTopWeb maakt websites die u volledig zelf kunt aanpassen. Dit alles is mogelijk met het Content Management Systeem (CMS) Joomla. Het onderhoud van een website kost de nodige tijd en moeite. Ik kan dit snel en professioneel van u overnemen. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden. Door het regelmatig plaatsen of wijzigen van koppen, teksten, nieuwsberichten en banners op de website blijft de site actueel en aantrekkelijk voor bezoekers.